Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nová rubrika, nová výzva pro vás!

9. 4. 2012

Novou rubriku jménem povídky a jiné příběhy, jsem sem přidal proto, že rád píšu, a stoprocentně rádo píše i dalších x čtenářů mého pomalu se rozrůstajícího blogu/stránek. Pokud tedy chcete aby jste zde i vy mohly mít zveřejněnou svou povídku, napište mi na email suprdejva@seznam.cz a do předmětu napište Povídka.

Jinak zde budu uveřejňovat povídku, která by snad mohla někdy vyjít i někdy jako kniha. Vzhledem k tomu, že ji ještě píšu, tak celá bude zveřejněna až za čas. Zveřejňovat ji budu po kapitolách a bude se jmenovat Barinthovo putování.

Proto klidně pište a já vám zde budu vaše povídky uveřejňovat, avšak mám jednu prosbu. Pište prosím své povídky pokud možno bez chyb a ve formátech, které jou používány. Např. doc, RTF, nebo jen textový dokument. Nejpoužívanější je však doc.

To by bylo asi tak vše. Tak prosím pište, protože tahle rubrika je tu právě pro vás! A ještě ke všemu výjde pod vaším jménem, takže se nebojte, že bych si ty povídky jenom hodil na stránky a vypadalo by to jakože jsou moje, ale ne. Já mám rád autorství a nesnáším kopírování.

Tak mnoho štěstí a pište!

SuperXBlogerX

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář